Vandringar 2016

Foto: Sofia Stenler och Clemens Vogelsang

Vandringar 2016

28-30 juli

Anmälan här!

 

 

 

 

Vandringen kostar 3200:-/person och 2800:-/person för studerande och pensionärer

 

Om du anmäler dig innan 30/5 får du 300:- rabatt och betalar då bara 2900/2500:-!

 

Sista anmälningsdag är 1/7

 

I vandringspaketet ingår mat under vandringsdagarna (lunch och middag under torsdagen; frukost, lunch och middag under fredagen samt frukost och lunch under lördagen), boende i enkel standard (fällsängar) på församlingshem, transport från Visby till startpunkten på S:t Olofsholm samt varje dag transport av tyngre packning från dagens startpunkt till dess slutpunkt. Under vandringen går gruppen med en van guide som också håller andakter för de som vill. Dessutom får varje vandrare ett pilgrimspass under början av vandringen att fylla i med stämplar längs vägen, och vid avslutad vandring ett pilgrimscertifikat och en pin med ledens märke.

Mer om vandringarnas upplägg kan du läsa under fliken Praktiskt.

 

Du anmäler dig via formuläret och får sedan ett bekräftelsemejl inom några dagar med information om hur du betalar. Om du avbokar vandringen innan 15/6 återbetalas hela summan exkl. 300:- i administrativ kostnad. Därefter återbetalas inte resan. Om vandringen skulle bli inställd återbetalas hela summan.

 

 

I år har Pilgrim Gotland bara en öppen vandring men vi kan fortfarande ordna vandringar på beställning! Är ni en organisation, företag, församling, förening eller bara en grupp på fler än tio personer så går det att beställa en egen vandring. Vi kommer då överens om upplägg, datum och eventuella specifika önskemål på vandringen.

 

Kontakta oss!

Dela oss!

pilgrimgotland@gmail.com

 

På Facebook:

Pilgrim Gotland